61663
Book
In basket
Często słyszy się powiedzenie Jesteś tym, co zjadasz" Doktor Cabot nie zgadza się z takim stawianiem sprawy, można, bowiem przestrzegać dobrej diety, ale jeśli wątroba, trzustka, żołądek czy jelita nie funkcjonują prawidłowo, wtedy nie wykorzystujemy optymalnie składników odżywczych zawartych w zdrowym pokarmie. Autorka przedstawia w książce wyniki najnowszych badań i metody pokonywania powszechnych problemów z jelitami, takich jak uciążliwe gazy i wzdęcia, cuchnący oddech, zespół jelita drażliwego, zaparcia, pasożyty, kandydoza, wrzodziejące zapalenie okrężnicy, refluks przełykowy, zgaga, osłabione trawienie, nietolerancja glutenu, alergie pokarmowe, zespół nieszczelnego jelita, schyłkowość jelit, zaburzenie pracy trzustki i wiele innych.
Availability:
Wypożyczalnia Łękińsko
There are copies available to loan: sygn. W 61 (1 egz.)
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again